Glucosamine supplementen

Glucosamine wordt al decennialang succesvol toegepast bij verschillende aandoeningen of ter voorkoming daarvan. Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar toepassing en de benodigde kwaliteit van Glucosamine. Lamberts heeft een kwalitatief breed Glucosamine assortiment wat nu wordt aangepast naar nieuwe varianten die beter zijn voor mens, dier en milieu door de toepassing van Glucosagreen: de volgende generatie Glucosamine. 

Voor Lamberts staat sinds jaar en dag de kwaliteit van haar producten boven alles. GMP geproduceerd en altijd vanuit wetenschappelijke basis. Dus ook de plantaardige vervangers kunnen niet onderdoen voor haar voorgangers. Daarom kiest Lamberst voor GlucosaGreen en Phytodroïtine.

Glucosagreen®

Glucosagreen is de nieuwe generatie glucosamine en deze wordt vervaardigd uit niet-GMO-maïs via een uniek fermentatieproces.

GlucosaGreen is:

  • Even effectief als glucosamine uit schaaldieren. Is getest en gevalideerd. Als reguliere glucosamine voor u werkt, dan ziet u dezelfde resultaten met GlucosaGreen
  • Het is veilig en wordt goed verdragen. Is gevalideerd als bio-equivalent aan alle andere vormen van goedgekeurde glucosamine, dus het heeft hetzelfde gunstige veiligheids- en verdraagbaarheidsprofiel als andere glucosamine in de voeding
  • Beter voor dier en milieu
Phytodroïtine

Phytodroïtine – een plantaardig alternatief voor chondroïtine, gemaakt van een mengsel zeewierextracten.

  • Een 100% plantaardig alternatief voor chondroïtine.
  • Duurzamer en minder belastend voor het milieu dan gewone chondroïtine.
  • Samengesteld met speciaal gekweekte botanische ingrediënten (zeewier), die volledige duurzaamheid, evenals kwaliteit en zuiverheid garanderen.
  • Qua structuur bijna identiek aan chondroïtinesulfaat afkomstig van haaien.

Deze nieuwe generatie Glucosamine producten zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten!

 

Glucosamine wordt al decennialang succesvol toegepast bij verschillende aandoeningen of ter voorkoming daarvan. Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar toepassing en de benodigde kwaliteit van Glucosamine.Lamberts heeft een kwalitatief breed Glucosamine assortiment wat nu wordt aangepast naar nieuwe varianten die beter zijn voor mens, dier en milieu door de toepassing van Glucosagreende volgende generatie Glucosamine.