Over Yours Healthcare

Gezond ouder worden is een steeds groter thema aan het worden. Niet alleen het bereiken van een hoge leeftijd maar bovenal de kwaliteit ervan is daarbij belangrijk. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de eigen gezondheid. Kwaliteit van leven later begint al op vroege leeftijd. Gezonde voeding en een gezonde leefstijl zijn daarbij een eerste vereiste.

Vele mensen vragen zich echter steeds meer af of men wel voldoende gunstige (voedings-)stoffen tot zich krijgt. Dit kan worden beïnvloed door de sterk veranderde milieuomstandigheden, leefgewoontes en voedselbereiding. Hoewel voedingssupplementen geen vervanging vormen voor een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl, kunnen zij in sommige situaties en/of gevallen een nuttige aanvulling vormen op de dagelijkse voeding.

Op veel van deze vragen heeft Yours-Healthcare, of kortweg Yours, een antwoord. De mensen van Yours hebben een jarenlange ervaring in de markt voor complementaire zorg. Zij levert gespecialiseerde producten en diensten aan u als consument. Hieronder vallen bijeenkomsten, productinformatie en toepassing van homeopathica, fytotherapeutica en voedingssupplementen. Yours heeft een productassortiment waarbij de samenstelling van de producten altijd gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten en die zijn afgestemd op specifieke nutritionele behoefte van een bepaalde groep mensen.

Good Manufacturing Practice

Good manufacturing practice (GMP) is een kwalificatie om te verzekeren dat producten gemaakt worden met een constante kwaliteit en gecontroleerd worden volgens strikte kwaliteitstandaarden. Het dekt alle aspecten van de farmaceutische productie; van de grondstoffen, gebouwen en materialen, naar ook de training en persoonlijke hygiëne van het personeel.

Zonder GMP is het onmogelijk om te verzekeren dat elke batch supplementen van dezelfde hoge kwaliteit is als het oorspronkelijk bedoeld is en ook bestaat er de kans op onverwachte contaminatie, niet correcte labels op de verpakkingen en  dat er onvoldoende of zelfs teveel ingrediënten aanwezig zijn. Daarom dringen we erop aan dat alle Yours-Healthcare producten worden geproduceerd in fabrieken die deze strenge farmaceutische GMP standaarden hanteren. 

Ingrediënten die niet worden gebruikt

In onze producten, waaronder ook Colladeen Derma Plus, worden geen kunstmatige geur-, kleur – en smaakstoffen gebruikt en de producten zijn verder vrij van melkproducten (inclusief lactose), graan, gluten en suiker.