Selenium en zink bloedtest, Medivere, 1st

Per 1 april is de verkoop van de medivere zelftesten via deze website gestopt. Wij verwijzen u graag door naar www.medivere.nl waar u, tegen dezelfde condities en voorwaarden zoals u die van ons gewend bent, de testen kunt bestellen. Heeft u een kortingscode? Deze is ook geldig op www.medivere.nl

Bestel op medivere.nl

  • Op voorraad
Prijs: € 52,75
Excl. BTW: € 43,60

Laboratoriumanalyse van selenium + zink in bloed om een ​​mogelijk tekort aan te tonen.

Zink is een sporenelement en komt slechts in kleine hoeveelheden voor in het lichaam. Desalniettemin speelt het een cruciale rol in de stofwisseling, omdat het een noodzakelijke component is van talrijke enzymen. Veel processen in het lichaam zouden niet kunnen plaatsvinden zonder zink - het sporenelement is daarom essentieel. Het heeft ook belangrijke sleutelfuncties.

Zink ondersteunt het immuunsysteem, de wondgenezing, de stofwisseling en helpt bij diabetes mellitus en allergieën. Zink speelt ook een belangrijke rol in de sport. Atleten hebben zink nodig voor regeneratie, celgroei en spieropbouw. Studies hebben ook aangetoond dat zink met succes kan worden gebruikt om verkoudheid te voorkomen.

Selenium speelt daarentegen een belangrijke rol als antioxidant in het immuunsysteem, bij de aanmaak van schildklierhormonen en bij de vorming van sperma. Aangezien de bodems in Europa vrij arm zijn aan selenium, wordt aangenomen dat delen van de bevolking een marginale aanvoer van selenium hebben. De belangrijkste leveranciers van selenium zijn dierlijk voedsel, waardoor met name vegetariërs te kampen hebben met een onderaanbod. 

De uitslagen dienen met een arts of therapeut worden besproken.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed