EliminEase voor honden

  • Op voorraad
Prijs: € 15,20
Excl. BTW: € 13,95
Aantal: Bestellen

Toepassing:
Alleen gebruiken voor honden

Het spijsverteringsstelsel is de basis van een goede gezondheid van zowel ons mensen als onze huisdieren. Lamberts EliminEase voor Honden richt zich effectief op optimale darmgezondheid en prestaties door voeding- en kruidensupplementen te combineren. Samengesteld voor behoud en ondersteuning van de spijsvertering en om uw hond in topconditie te houden.

Onze formule biedt 1000mg zeer zuivere prebiotische Fructo-oligosachariden (FOS). FOS zijn oplosbare voedingsvezels die fungeren als bioregulatoren van de spijsverteringsflora en 
-functie en verlagen de concentratie van potentieel pathogene bacteriën. Bovendien bevat onze formule Chlorella en peterselie om het spijsverteringsproces te kalmeren en te optimaliseren. Daarnaast bevat het ook de bekende ademverfrisser: peterseliebladextract. De tabletten met rundvleessmaak kunnen aan het voer worden toegevoegd maar zijn ook lekker genoeg om direct te geven.

Deze speciale tabletmix is ​​uniek van samenstelling zonder granen, soja of gluten en de handige tabletbreuklijn maakt het doseren gemakkelijk.


Presentatie:
Verpakking met 90 tabletten.

Elke tablet bevat:

Fructo-oligosaccharides (FOS)

1000mg

Chlorella

10mg

Peterseliebladextract

6,25mg


Ingrediënten inclusief hulpstoffen: zie het etiket

Analytische bestanddelen(%):

Eiwit 0,42, Ruwe vezels 9,3, Vetgehalte 0.5, Ruwe as 1,2, Vocht 3,2.
 

Dosering en gebruik

Grootte van de hond

Puppy (6-12 maanden) 1/4 tablet per dag
Kleine hond (0-10kg) 1/2 tablet per dag
Middelgrote hond (10-25kg) 1 tablet per dag
Grote hond (25+kg) 1-2 tabletten per dag


Tabletten dienen te worden toegevoegd aan vochtig voer (in zijn geheel of verkruimeld) en dan goed vermengen. Zorg altijd voor een bak water in de buurt.

Bewaarinstructies
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Uitsluitend voor dierlijk gebruik. Dit product is alleen bedoeld als intermitterende of aanvullende voeding. Houd u aan de aanbevolen dosering.

 

   
   
   
   


 

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed