Colibiogen Oral 100ml

Colibiogen Oral 100ml
  • Op voorraad
Prijs: € 53,45
Excl. BTW: € 49,04
Aantal: Bestellen

Toepassingen:


Colibiogen Oral is een voedingssupplement.

Presentaties:


Flacon à 100 ml druppels.

Samenstelling:


Colibiogen Oral bevat per ml de stofwisselingsproducten van:

Escherichia coli (stam Laves) 2,3 x 108

Hulpstoffen: lactose (17 g), glucose, natriumchloride, sinaasappelaroma, natuurlijke aminozuren, gereinigd water en alcohol. Het preparaat bevat 4,8 Vol.-% alcohol.

Dosering en gebruik:


Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, eenmaal daags, in de morgen 5 ml (=1 dessertlepel). Indien gewenst verhogen tot driemaal daags 5 ml. Voor zuigelingen en kinderen tot 12 jaar wordt geadviseerd om Colibiogen kind te gebruiken. Colibiogen Oral een half uur voor de maaltijd innemen met een glas water, frisdrank, thee of vruchtensap. Niet uit de fles drinken en telkens een schone theelepel gebruiken. De flacon direct na gebruik goed afsluiten. Colibiogen Oral kan worden toegepast tijdens of na een antibioticakuur.

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Houdt u aan de aanbevolen dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl.

Waarschuwingen voor gebruik:


Wanneer u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen uit Colibiogen Oral wordt geadviseerd Colibiogen Oral pas te gebruiken na overleg met uw arts of therapeut.

Bewaarinstructie:


Colibiogen Oral kunt u het beste in de originele verpakking op een koele donkere plaats bewaren. Niet bewaren boven 25°C. Colibiogen Oral is maximaal 3 jaar houdbaar. De uiterste gebruiksdatum van Colibiogen Oral staat op de verpakking en op en het etiket vermeld achter de aanduiding “niet te gebruiken na”.

Na opening van de flacon is de inhoud nog 4 weken houdbaar.             

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed