Artisjok 8000mg

  • Op voorraad
Prijs: € 30,75
Excl. BTW: € 28,21
Aantal: Bestellen

Toepassingen:
Traditioneel werd Artisjok al gebruikt voor de spijsvertering. Het gebruik van Artisjok als kruid werd voor het eerst beschreven in de 4e eeuw voor Christus. Het kruid behoort tot de familie van de Asteraceae, waartoe ook de Zonnebloem en de Mariadistel behoren.

Artisjok stimuleert de spijsvertering, ondersteunt de lever- en galreiniging, stimuleert de vetstofwisseling en kan gebruikt worden bij een vol gevoel in de maag of als men winderig is.

Het zijn de bladeren van de artisjokplant die de actieve bestanddelen bevatten, de belangrijkste daarvan is cynarine. Lamberts Artisjok 8000 mg is een hoog geconcentreerd Artisjok extract gestandaardiseerd op 5% cynarine, wat resulteert in een relevante hoeveelheid van 16 mg cynarine per tablet.

Presentatie:
Een groene ovale gecoate tablet.
Verpakking met 180 tabletten.

Elke tablet bevat:

Artisjok

(als 320 mg van een 25:1 extract)

8000mg

bevat cynarine

16mg


Ingrediënten inclusief hulpstoffen: zie het etiket

Uiteenvaltijd: Minder dan 1 uur

Geschikt voor vegetariërs
 

Dosering en gebruik
2 tabletten tijdens de maaltijden (maximaal 6 tabletten per dag) voor een periode van tenminste 8 weken. Daarna als onderhoudsdosering 1 tot 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Artisjok 8000mg kan ook worden gebruikt (2 tabletten) voor een vette maaltijd ter stimulering van de spijsvertering.

Allergenenadvies
Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Waarschuwingen voor gebruik
Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft.

Bewaarinstructies
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed