Imuno Strength 500ml

  • Niet op voorraad
Prijs: € 36,85
Excl. BTW: € 33,81
Aantal: Bestellen

Toepassingen:
Vlierbes, rozenbottel en zwarte bes zijn exceptioneel rijk aan flavonoïden, waaronder anthocyanidinen, die bekend staan als krachtige antioxidanten.1 Om de verdediging door antioxidanten daadwerkelijk te versterken, kan het gebruik van kruiden die rijk zijn aan antioxidanten in het dieet worden ingebouwd.

De familie van flavonoïden uit de drie fruitsoorten in Imuno-Strength zijn uniek berekend op een dergelijke taak. Zij zijn namelijk fysiologisch actief in een omgeving van vet en water. Zij zijn daardoor veel krachtiger anti-oxidatief in vergelijk met vitamine C of E.

Imuno-Strength is een lekker natuurlijk concentraat met een mix van vlierbessen, rozenbottel en zwarte bes. Het concentraat is zorgvuldig samengesteld, waardoor de voedingsrijke bestanddelen van het fruit goed bewaard zijn gebleven. Imuno-Strength zorgt voor een goede weerstand en ondersteunt het immuunsysteem.Voor gezonde luchtwegen, om vrijer te ademen.1,2
1 Vlierbes, 2 Zwarte bes


Presentatie:
Een donkerrood sap.
Verpakking van 500ml.

Samenstelling:
Concentraat van Blauwe Druivensap, Concentraat van Vlierbessensap, Water, Concentraat van Zwarte Bessensap, Concentraat van Rozenbottelsap.
Bevat geen kunstmatige zoetsoffen.

Ingrediënten inclusief hulpstoffen: zie het etiket
 

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering en gebruik
Kinderen 5-15 jaar: neem 5ml (1 dessertlepel) per dag, tenzij anders geadviseerd.
Volwassenen: neem 10ml (2 dessertlepels) per dag, tenzij anders geadviseerd.

Bij diabetes uitsluitend gebruiken na overleg met behandelend arts.

Goed schudden voor gebruik. Dit concentraat is zeer smaakvol ingenomen zo vanaf de lepel, het kan ook worden verdund (met water), geheel naar eigen smaak

Allergenenadvies
Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Waarschuwingen voor gebruik
Niet bekend bij de aanbevolen dosering.

Imuno-Strength is een natuurlijk product, daarom kan het van partij tot partij verschillen in kleur, smaak en consistentie. Dit heeft geen effect op de kwaliteit of werking van het sap.

Bewaarinstructies
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Na opening in koelkast bewaren, gebruiken binnen 8 weken. Goed schudden voor gebruik.

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed