Hart-Risico bloedtest

Hart-Risico bloedtest
Per 1 april is de verkoop van de medivere zelftesten via deze website gestopt. Wij verwijzen u graag door naar www.medivere.nl waar u, tegen dezelfde condities en voorwaarden zoals u die van ons gewend bent, de testen kunt bestellen. Heeft u een kortingscode? Deze is ook geldig op www.medivere.nl

Bestel op medivere.nl

  • Niet op voorraad
Prijs: € 99,28
Excl. BTW: € 82,05

Laboratorium analyse van de hart-risico-parameters cholesterol, het goede HDL-cholesterol, het slechte LDL-cholesterol, triglyceriden, alsook van de LDL-subgroepen 1-7.

Naast risicofactoren als overgewicht, weinig beweging, vetrijk eten, roken, stress, diabetes mellitus en hypertonie zijn vooral stoornissen in de vetstofwisseling een van de hoofdoorzaken voor het ontstaan van arteriosclerose met haar fatale gevolgen hartinfarct en beroerte.

Het individuele risico word aan de hand van de vetstofwisselingswaarden cholesterol, HDL-cholesterol (High Density Lipoprotein), LDL-cholesterol (Low Density Lipoprotein) en triglyceriden berekend. Een verhoogde LDL-waarde is de belangrijkste risicofaktor van arteriosclerose , terwijl hoge HDL-waarden voor een hartinfarct beschermen. Een lage HDL-waarde daarentegen is een bijkomende risicofaktor. Door bepaling van de LDL-subgroepen 1-7 kan een verhoogd risico voor coronaire hartaandoeningen gedefinieerd worden.

De uitslagen van de bloedtest dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een arts of therapeut besproken worden.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed