Gluten Ontlastingtest

Gluten Ontlastingtest
  • Niet op voorraad
Prijs: € 48,25
Excl. BTW: € 39,88
Aantal: Bestellen
Let op: De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden. Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen. De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is Medivere GmbH, Hans-Böckler-Straße 109, D-55128 Mainz.

Laboratoriumanalyse van gliadine- en transglutaminase-antilichamen in de ontlasting.
Ter verduidelijking van een mogelijke glutenovergevoeligheid.

Gluten ofwel haar eiwitsubgroep gliadine vormen het kleefeiwit (de gluten) van o.a. rogge, tarwe, gerst, spelt, groene spelt, emmer-tarwe, eenkoorn-tarwe, kamut, triticale.
Bij een glutenintolerantie vormt het lichaam antistoffen tegen de gluten zelf alsook tegen eigen lichaamsstructuren (transglutaminase), die dan in de ontlasting kunnen worden opgespoord.

De uitslagen dienen als basis voor verdere diagnostische maatregelen en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

Worden er antilichamen tegen gliadine en transglutaminase in de ontlasting gevonden dan is het raadzaam om het resultaat in de vorm van een analyse van gliadine- en transglutaminase antilichamen in het bloed te laten controleren.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed