Borrelia Bloedtest (Lyme), Medivere

Borrelia Bloedtest (Lyme), Medivere
  • Op voorraad
Prijs: € 59,80
Excl. BTW: € 49,42
Aantal: Bestellen
Let op: De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden. Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen. De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is Medivere GmbH, Hans-Böckler-Straße 109, D-55128 Mainz.

Laboratorium analyse van Borrelia-antichamen (IgG en IgM). Ter bepaling van een chronische/acute infectie met Borrelia (Borreliose)

 

De diagnose van een infectie met Borrelia wordt gesteld door een antilichaam detectie door middel van ELISA gevolgd door Western blot in samenhang met de anamnese.
In principe kan men twee soorten antilichamen onderscheiden: antilichamen van het IgM type kunnen een vroege infectie aangeven, terwijl de antilichamen van het type IgG later gevormd worden. Deze geven dan aan dat de infectie al langer geleden ontstaan is.

De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een arts of medisch specialist worden besproken.

 

Indicaties:
- tekenbeet

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed