Darmpoliepen preventietest

Darmpoliepen preventietest
Per 1 april is de verkoop van de medivere zelftesten via deze website gestopt. Wij verwijzen u graag door naar www.medivere.nl waar u, tegen dezelfde condities en voorwaarden zoals u die van ons gewend bent, de testen kunt bestellen. Heeft u een kortingscode? Deze is ook geldig op www.medivere.nl

Bestel op medivere.nl

  • Op voorraad
Prijs: € 34,95
Excl. BTW: € 28,88

Laboratorium analyse van het haemoglobine-haptoglobine complex ter opsporing van niet zichtbare bloedsporen in de ontlasting. (Darmpoliepen preventie)

Hemoglobine komt in rode bloedcellen en, in kleine hoeveelheden, vrij (gebonden aan haptoglobine) voor in plasma. Haptoglobine, een glycoproteine dat in de lever is gevormd, bind vrij hemoglobine en transporteert het naar het monocyten-macrofagen systeem, alwaar het kan worden afgebroken.

Bij intestinale bloedingen geraken meer hemoglobine-haptoglobine complexen in het darmlumen. Deze complexen kunnen in de ontlasting worden gedetecteerd. Een toename van de concentratie in de ontlasting duidt met meer dan 95% zekerheid op bloedingen binnen het gastro-intestinum.
Klinische studies hebben deze hoge trefzekerheid aangetoond. De hemoglobine-haptoglobine test registeerde 96% procent van de carcinomen en 60% van de colorectale adenomen. De test leidt daarmee tot significant betere resultaten dan de conventionele detectiemethoden voor occult bloed.

Voorafgaande aan de test moet u al het rode vlees vermijden i.v.m. de aanwezigheid van dierlijk bloed.

De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

 

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed