Hormonen basis, Medivere, 1 st

Hormonen basis, Medivere, 1 st
  • Op voorraad
Prijs: € 110,25
Excl. BTW: € 91,12
Aantal: Bestellen
Let op: De Medivere-testset bevat een retourenvelop met een Nederlands antwoordnummer. Deze envelop kan alleen vanuit Nederland verzonden worden. Hebt u niet de mogelijkheid om het monster + formulier vanuit Nederland te verzenden, dan kunt u het monster + begeleidend formulier zelf per express/spoedzending naar Medivere Duitsland sturen. De verzendkosten zijn in dat geval voor uw rekening. Het adres is Medivere GmbH, Hans-Böckler-Straße 109, D-55128 Mainz.

Laboratorium analyse van de steroïde hormonen DHEA, estradiol, progesteron en testosteron in het speeksel.
Ter bepaling van de actuele hormonale situatie bij de vrouw of de man.

De hormoondiagnostiek uit speeksel biedt in vergelijk met de bepaling vanuit bloed talrijke voordelen: De monsterafname is niet-invasief, pijnloos en kan op ieder gewenst tijdstip en op iedere plek plaatsvinden. De hormoonbepaling uit speeksel (Saliva) is bijzonder zinvol omdat het beoogde vrije, biologisch actieve deel van de hormonen wordt bepaald.
Bij de beoordeling van de gevonden hormoonwaarden in het speeksel is op de eerste plaats de verhouding tussen de individuele hormonen van belang. Zijn de hormonen niet in balans of gaat de hormoonproductie achteruit, dan kan zich dit uiten in depressies, het gevoel nutteloos te zijn, slaapstoornissen, afname van het libido en erectie, prestatievermindering, bloeddrukschommelingen, hartritmestoornissen, vergeetachtigheid en gewichtstoename.


Monsterafname
Vrouwen moeten het monster bij voorkeur afnemen tussen de 19e en 21e cyclus dag. Als de cyclus ontbreekt is ieder dag een monsterafname mogelijk.

NB: Vanaf 18 jaar. Bij een lagere leeftijd kan er wel gemeten worden, maar vindt er geen interpretatie van de uitslag plaats, omdat er geen gevalideerde referentiebereiken voor mensen jonger dan 18 jaar zijn.

De uitslagen dienen als basis voor een indiviuele therapie en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed