Nitrostress urinetest, Medivere, 1st

Nitrostress urinetest, Medivere, 1st
Per 1 april is de verkoop van de medivere zelftesten via deze website gestopt. Wij verwijzen u graag door naar www.medivere.nl waar u, tegen dezelfde condities en voorwaarden zoals u die van ons gewend bent, de testen kunt bestellen. Heeft u een kortingscode? Deze is ook geldig op www.medivere.nl

Bestel op medivere.nl

  • Op voorraad
Prijs: € 107,75
Excl. BTW: € 89,05

Laboratorium analyse van citrulline, methylmalonzuur, nitrofenylazijnzuur. Ter bepaling van een verhoogde belasting met reactieve stikstofverbindingen (Nitrostress).

Nitrosatieve stress is een biochemische ontsporing van stikstofmonoxide.
Analoog aan de oxidatieve stress, waarbij een overmaat aan vrije zuur-stofradicalen ongewenste oxidatieprocessen bevordert, kan een overmatige vorming van stikstofoxide radicalen (NO•) en zijn agressieve derivaten (bv. peroxynitriet en
nitrotyrosine), op alle niveaus van de intra- en extracellulaire stofwisseling ernstige gevolgen hebben.

De moderne Nitrostress® laboratoriumdiagnostiek maakt de biochemische ontsporingen meetbaar en dient als een belangrijk instrument voor de opsporing van nitrosatieve stress bij met name chronische multisysteem ziekten.

De uitslagen dienen als basis voor een individuele Nitrostress®- therapie met micronutriënten en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed