Florastatus test, Medivere, 1st

Florastatus test, Medivere, 1st
Per 1 april is de verkoop van de medivere zelftesten via deze website gestopt. Wij verwijzen u graag door naar www.medivere.nl waar u, tegen dezelfde condities en voorwaarden zoals u die van ons gewend bent, de testen kunt bestellen. Heeft u een kortingscode? Deze is ook geldig op www.medivere.nl

Bestel op medivere.nl

  • Op voorraad
Prijs: € 63,47
Excl. BTW: € 52,45

Microbiologische analyse van de aerobe en anaerobe hoofdkiemen en ook van schimmels en gisten (Candida albicans en Candida spp.) in de ontlasting.
Ter beoordeling van de samenstelling van de fecale flora.

De samenstelling van de fecale flora vormt een geschikte parameter die het totaal aan factoren die van invloed zijn op de darmen weerspiegelt. Veranderingen binnen de ontlastingsflora zijn niet specifiek voor bepaalde oorzaken of ziekten, maar zijn wel een indicator van de ernst van de eraan ten grondslag liggende stoornissen. Ontlasting flora analyses zijn zeer geschikt als controle op het verloop van gastrointestinale aandoeningen of bij ziekten met een multi-causale oorzaak, zoals bijvoorbeeld neurodermitis.

De uitslagen dienen als basis voor een individuele therapie met pre- of probiotica voor het herstel van een gezonde darmflora en moeten met een arts of therapeut worden besproken.

Wanneer overweegt u deze test:
- ter controle na een antibioticakuur
- ter beoordeling van voedingsgewoonten

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed