Cursus - Balanceer je hormonen 12 juni 2020

Cursus - Balanceer je hormonen 12 juni 2020
  • Op voorraad
Prijs: € 151,25
Excl. BTW: € 125,00
Aantal: Bestellen

Op vrijdag 12 juni 2020 organiseren wij in samenwerking met Rineke Dijkinga de cursus 
Balanceer je hormonen via je buik! "Ontmoet" voeding, biologische kruiden en gemmotherapeutica.

Deze cursus is bedoeld voor therapeuten, diëtisten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

                                                                           ------------------------------------------------------------------    

Werk je als professional in de reguliere of complementaire zorg? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander dat gezondheid en ziekte onlosmakelijk verbonden zijn met hormonen. Feitelijk zijn er geen aandoeningen die niet met hormonen te maken hebben. Los van klachten die we duidelijk aanmerken als hormonaal zijn ook klachten omtrent bloeddruk, maagzuur, spastische darmen, gewicht, slaap, vermoeidheid, chronische ontstekingen, allergieën, stemming of geheugen ook direct gelinkt aan hormonen.

Het is daarom ontzettend waardevol dat zorgverleners hun kennis over een gezonde hormoonbalans kunnen uitbreiden. Vooral de kennis over de samenhang tussen alle hormoonsystemen: Alle hormonen werken onderling samen in een soort ‘hormonenorkest’ en beïnvloeden elkaar constant. Dat kan in positieve maar ook in negatieve zin zijn. Een hoofdrolspeler voor een gezonde hormoonbalans is de spijsvertering.

Tijdens deze Hormonen Dag leer, zie, proef en ervaar je hoe voeding, leefstijl, biologische fytho- & en gemmo therapeutica  kunnen bijdragen aan een gezonde spijsvertering & hormoonbalans zodat jij je cliënten nog beter kunt helpen.

Klik hier voor meer informatie over deze dag.

Praktische informatie:

Datum en tijd: Vrijdag 12 juni 2020 10:00-16:30 uur

Locatie: PUUR Westerwolde
Dennenweg 1a, 9551 VJ Sellingen

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 125,- excl. BTW.
De presentatie (achteraf als PDF toegestuurd), 
de recepten van deze dag, koffie, thee, water en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.
!!Plus ook het uitgebreide boek “Weetjes van (h)eerlijk eten" van Rineke Dijkinga is inbegrepen.
!!Plus een flesje Fytomed Iberis Complex is ingegrepen.

Aantal personen: minimaal 20, maximaal 25 
Door veel interesse kan de cursus snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@HB08.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe cursusdata.

Overnachten: Mocht je van ver komen: in Sellingen zijn ruimschoots leuke en betaalbare Bed & Breakfast gelegenheden. 

Voor deze dag is GEEN accreditatie aangevraagd.

Over Rineke Dijkinga

Rineke Dijkinga is auteur van een aantal bestseller (kook)boeken die allen gaan over de relatie tussen voeding, onze gezondheid en die van onze omgeving. Ze geeft al 15 jaar lang lezingen en trainingen over deze onderwerpen. Verder ontwikkelde zij een lijn met biologische natuurvoedingsproducten, runt ze een groene vergaderlocatie en kocht met de opbrengst van haar boeken een paar hectare landbouwgrond waar ze, samen met haar man, een voedselbos en Agroforestry project heeft opgestart. Ze is opgeleid als orthomoleculair therapeut en natuurgeneeskundige en heeft ruim 15 jaar een eigen praktijk gehad. Daarmee is ze 2 jaar geleden mee gestopt, zodat ze zich nog meer kan richten op het verspreiden van haar kennis.

 

 

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed