Handboek Gemmotherapie

Handboek Gemmotherapie

Handboek Gemmotherapie
  • Op voorraad
Prijs: € 29,50
Excl. BTW: € 27,06
Aantal: Bestellen

Leidraad voor gemmotherapie / Principes, wetenschappelijke achtergrond & bereiding / Meer dan 50 uitgebreide en geïllustreerde monografieën / Met een handig repertorium

Auteur Ted Gerretzen

Taal Nederlands

144 paina's

 

• Het Nederlandstalige standaardwerk voor gemmotherapie

• Met een inleiding over wetenschappelijke achtergrond, werkingsprincipe en bereidingswijzen

• Bevat 53 uitgebreide monografieën van gemmotherapeutisch aangewende kruiden

• Met een uitgebreid repertorium

• Geïllustreerd met talrijke kleurenfoto’s

 

Samenvatting

Het Handboek voor Gemmotherapie is een verhelderend en rijk gellustreerd naslagwerk over de jongste tak van de fytotherapie. 
De gemmotherapie maakt gebruik van de embryonale weefsels van bomen en struiken en hun toepassing is verrassend veelzijdig.

In het Handboek voor Gemmotherapie vindt u een beknopte uiteenzetting over de definitie, de wetenschappelijke achtergrond, de bereiding en de dosering. Drienvijftig uitgebreide monograflen met vooral een grondige weergave van de eigenschappen en de indicaties van de verschillende gemmotherapeutica, alsook de mogelijke combinaties vormen de hoofdmoot van het werk.

Daarnaast is een overzicht van het werkingsgebied van de diverse gemmotherapeutische middelen opgenomen en een repertorium met meer dan 280 aandoeningen en de passende gemmotherapeutica.

Het Handboek voor Gemmotherapie richt zich in het algemeen tot al wie belangstelling heeft voor natuurlijke geneeswijzen en in het bijzonder tot personen die professioneel met fytotherapie omgaan.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed