Cursus - Organische zuren | 25 juni 2021

Cursus - Organische zuren | 25 juni 2021
  • Op voorraad
Prijs: € 90,75
Excl. BTW: € 75,00
Aantal: Bestellen

Op vrijdag 25 juni 2021 organiseert Medivere in samenwerking met Natuur Diëtisten Nederland de online cursus Organische ZurenDit is een herhaling van de cursusdagen in 2020

Marijke de Waal Malefijt begeleidt deze dag, die alleen toegankelijk is voor beroepsbeoefenaars. Deze cursus is bedoeld voor therapeuten, diëtisten en artsen die ervaren zijn in de toepassing van orthomoleculaire geneeskunde. Medische basiskennis wordt bekend verondersteldMarijke voert al langere tijd het Medivere spreekuur. Een spreekuur waar (natuur)artsen, (natuur)diëtisten of therapeuten een uitslag met haar kunnen bespreken.

De training draagt ertoe bij dat het mogelijk is om jezelf als 'Medivere Consulent' op de adressenlijst van de Natuurdiëtisten te profileren. (bepaalde voorwaarden zijn vereist)


Spijsverteringsstoornissen als gevolg van maagzuurtekort, een gebrek aan pancreas- en darmenzymen, biliaire insufficiëntie, dunne darmaandoeningen als mede een onevenwichtige voeding leiden meestal tot een onvolledige afbraak van vetten, koolhydraten en eiwitten in de darm. De daaruit voortvloeiende wijziging in de pH-waarde bevordert de groei en verspreiding van pathogene micro-organismen in het bovenste deel van de dunne darm. Deze kiemen transformeren op hun beurt het overschot aan metabolieten in giftige afbraakproducten, de organische zuren, die worden uitgescheiden door de nieren.

Meer informatie over de inhoud van deze cursus:
Wat wordt behandeld in de Medivere ‘Organische Zuren’ cursus?


Vrijdag 25 juni 2021
Aanvangstijd: 10.00 uur     Einde: 16.00 uur
De training vindt plaats in de eigen omgeving (online seminar).

Je ontvangt vlak voor aanvang een link voor deelname. Wellicht overbodig om te melden, maar een computer/tablet met camera en microfoon is noodzakelijk. In de week voor de cursus ontvang je de syllabus en het overige cursusmateriaal per post op jouw huis-/praktijkadres. Hierbij houden we het adres aan wat je bij je bestelling invult.

De deelnamekosten voor deze dag bedragen € 75,- excl. BTW.
(Bij online seminars is het mogelijk om tot 2 weken voor cursusdatum kosteloos te annuleren, daarna is restitutie helaas niet meer mogelijk).

Deze cursus wordt geaccrediteerd door MBOG (alg med: 3pt; orthom: 3pt).


Klik hier voor meer informatie over Marijke de Waal Malefijt


PS. er is slechts plaats voor 30 deelnemers, vol = vol

Door veel interesse kan de cursus snel volgeboekt zijn. In dat geval kun je je mailadres doorgeven via info@gamedi.nl om zo op de hoogte te blijven van nieuwe cursusdata.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed