Methyl B Complex

Methyl B Complex
  • Op voorraad
Prijs: € 28,99
Excl. BTW: € 26,60
Aantal: Bestellen

Toepassingen:
Met Folaat als Methylfolaat, Vitamine B6 als Pyridoxaal5-Phosfaat en Vitamine B12 als Methylcobalamine.

Lamberts Methyl B-complex is een superieure en zeer uitgebreide B-complex. In plaats van foliumzuur gebruiken we een speciale vorm foliumzuur genaamd methylfolaat (of 5-MTHF). Dit is een vorm van foliumzuur zoals deze van nature voorkomt in ons voedsel, zoals groene bladgroenten. Dit is een actieve vorm en is al voorbereid voor het lichaam om direct te gebruiken.

Lamberts heeft gekozen voor Quatrefolic®, de meest geavanceerde vorm van folaatsupplementatie die beschikbaar is. Het zorgt voor uitstekende stabiliteit en biologische beschikbaarheid om een optimale methylering te kunnen waarborgen.

Vitamine B6 is aanwezig als pyridoxaal 5-fosfaat (P5P), de actieve vorm van vitamine B6 en vitamine B12 als methylcobalamine, een superieur opneembare vorm.

Lamberts Methyl B-complex bevat ook alle andere B-vitaminen plus inositol en choline. Het bevat geen gist en is geschikt voor vegetariërs.

Verscheidene van de B-vitamines zijn gekend dat ze bijdragen tot een normale werking van het immuunsysteem en een normale psychologische functie ondersteunen. Andere B-vitamines worden erkend dat zij bijdragen tot de vermindering van moeheid en vermoeidheid en ondersteunen de handhaving van een normale huid.

 

Presentatie:
Een smalle, gele ovale en gecoate tablet met spikkels. Verpakking met 60 tabletten.
 

Elke tablet bevat:

Vitamine B1 (Thiamine)

25mg

Vitamine B2 (Riboflavine)

28mg

Vitamine B3 (Niacine)

32mg

Vitamine B6 (P5P)

20mg

Folaat (5-MTHF)

200mcg

Vitamine B12 (Methylcobalamine)

300mcg

Biotine

250mcg

Pantotheenzuur

50mg

Inositol

30mg

Choline

30mg


Hulpstoffen: Gemodificeerd Zetmeel, Cellulose, Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat), Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerine).
 

Uiteenvaltijd: 
Minder dan 1 uur.
 

Geschikt voor vegetariërs.
 

Dosering en gebruik
1 tablet per dag met een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd.

Allergenen advies
Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Waarschuwingen voor gebruik
Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Langdurige inname kan leiden tot milde tintelingen en gevoelloosheid. Dit product is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.

Bewaarinstructies:
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. 
Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

 

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed