Mogelijke vertraging van uw bestelling... De afgelopen dagen zien wij een toename in het aantal bestellingen. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Het kan zijn dat u uw bestelling een of meerdere dagen later ontvangt. Onze excuses voor het ongemak.

Valeriaan tabletten

Valeriaan tabletten
  • Niet op voorraad
Prijs: € 21,00
Excl. BTW: € 19,27
Aantal: Bestellen

LET OP: Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Een passend alternatief is: Valeriaan 1600mg. Zie Lamberts/Fytotherapie/Overige kruiden

RVG: 113138

(geregistreerd kruiden geneesmiddel)

Indicaties:

Een traditioneel kruidengeneesmiddel ter bevordering van de slaap en ter verlichting van de symptomen van nerveuze spanning en stress-situaties.

De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs. Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Presentatie:

De tabletten zijn duidelijk gecoat, bruin gespikkelde en ovaal. Verkrijgbaar in verpakking met 60 tabletten.

Elke tablet bevat:

Bevat per tablet de werkzame bestanddelen uit een droogextract van de wortel van Valeriana officinalis L. 300 mg (5.0-6.0:1), equivalent aan 1500-1800 mg gedroogde valeriaanwortels.

Hulpstof: Voor het extract: maltodextrine, silica (colloïdaal watervrij). Voor de tablet: sodium crosscarmellose, stearinezuur, magnesiumstearaat, microkristallijne cellulose. Voor de coating: hypromellose, glycerol 
 

Dosering en gebruik:

Ter bevordering van de slaap: Een half uur voor het slapen gaan 1 tablet   innemen. Naar behoefte kan eerder op de avond al een tablet worden ingenomen.

Ter verlichting van symptomen van nerveuze spanning en stress-situaties: tweemaal   daags (in de morgen en in de avond) 1 tablet innemen.

De tabletten zonder te kauwen, met voldoende water of een andere vloeistof innemen. Maximale dagdosering: 4 tabletten.Wanneer het gewenste behandelingsresultaat niet direct wordt verkregen de tabletten gedurende een onafgebroken periode van 2 tot 4 weken innemen.

Allergenen advies:

Bevat geen:  tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en   melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en   gist.

Waarschuwingen voor gebruik:

Dit middel niet gebruiken:

•              bij overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel, of voor één van de hulpstoffen.

•              wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft

•              leeftijd jonger dan 18 jaar

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing

Bewaar instructies:

Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed