Laves (Colibiogen)

Laves (Colibiogen)

Mucosale integriteit

Het darmslijmvlies vormt één van de belangrijkste barrières tegen pathogene micro-organismen, zoals bacteriën, virussen en schimmels, maar ook allergenen, zoals giftige stoffen. De darmmucosa vormt met haar oppervlak van ca. 400 m2 ons grootste immunologische orgaan, waarin meer dan de helft van alle lymfocyten in het lichaam verblijven, antilichamen aanwezig zijn en verreweg de grootste hoeveelheid immuunglobulinen wordt gemaakt. Direct op de darmmucosa bevindt zich een slijmlaag, waarin zich het secretorisch IgA bevindt, dat zorgt voor de eliminatie van pathogene organismen en/of lichaamsvreemde substanties. Deze slijmlaag wordt bewoond door de lichaamseigen darmflora, die noodzakelijk is voor een goede spijsvertering en de productie van een aantal voor het lichaam essentiële substanties. Een intacte slijmlaag en darmflora kunnen zonder een gezond slijmvlies niet bestaan. Wanneer de slijmvliezen door gifstoffen, chronische ziekten, stress of medicatie beschadigd raken, kan dat verregaande gevolgen hebben.

Al in 1930 ontdekte Dr. Wolfgang Laves de Escherichia coli stam Laves. Een bacteriestam met heel specifieke eigenschappen juist op die intestinale mucosa. Vanuit deze ontdekking zijn een aantal promucotica (goed voor het darmslijmvlies en ter bescherming van de cellen in de darmwand) ontwikkeld: Colibiogen® oral, Colibiogen® kind

Ondersteund door wetenschap
De producten van Laves GmbH worden ondersteund door logische wetenschappelijke argumenten. De onderneming heeft altijd veel geld gestoken in klinisch onderzoek en op dit moment wordt in Duitsland nieuw onderzoek uitgevoerd om de juiste toepassing van de producten verder te ondersteunen. Wij menen dat dit van het grootste belang is voor de ontwikkeling van voedingssupplementen in de gezondheidszorg.

Aantal:
Sorteer:
Toepassingen: 
Colibiogen Oral is een voedingssupplement. Presentatie: Flacon à 100 ml d..
€ 54,75
Excl. BTW: € 50,23
Toepassingen: Colibiogen Kind is een voedingssupplement. Presentatie: 
Flacon à 50 ml dr..
€ 30,20
Excl. BTW: € 27,71
Toepassingen: 
Synerga is een voedingssupplement. Presentatie: Flacon à 100 ml druppels...
€ 54,75
Excl. BTW: € 50,23