Mogelijke vertraging van uw bestelling... De afgelopen dagen zien wij een toename in het aantal bestellingen. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Het kan zijn dat u uw bestelling een of meerdere dagen later ontvangt. Onze excuses voor het ongemak.

Mineraal complexen

Mineraal complexen

Mineralen zijn anorganische substanties die niet door het lichaam zelf kunnen worden aangemaakt, waardoor we afhankelijk zijn van wat we binnenkrijgen via ons voedsel. Mineralen spelen een actieve rol in het reguleren van een breed scala aan fysiologische functies.Mineralen worden ingedeeld in twee hoofdgroepen: macromineralen en spoorelementen.
Over het algemeen worden mineralen waarvan men minder dan 15 mg in het dagelijkse voedsel nodig heeft, beschouwd als spoorelementen. Marginale tekorten aan mineralen zijn relatief wijd verspreid in Nederland onder alle groepen van de bevolking en door alle leeftijdscategorieën heen. Combinaties van beide groepen zijn essentieel voor mensen met een tekort aan toereikende voeding. Sommige mineralen zijn geneigd onoplosbare verbindingen te maken, die niet gemakkelijk worden geabsorbeerd.

Aantal:
Sorteer:
Toepassingen: Calcium en magnesium zijn belangrijk voor de instandhouding van normale botten en tan..
€ 11,65
Excl. BTW: € 10,69
Toepassingen: Calcium en magnesium zijn belangrijk voor de instandhouding van normale botten en tan..
€ 27,70
Excl. BTW: € 25,41
Toepassingen:
 Mineralen zijn anorganische substanties die niet door het lichaam zelf kunnen word..
€ 38,40
Excl. BTW: € 35,23
Toepassingen: Geavanceerde formule met calcium en magnesium in de juiste verbindingsvormen voor max..
€ 31,90
Excl. BTW: € 29,27
Toepassingen: IJzer Complex Vegan capsules bevatten ijzer en vitamine B12 die bijdragen aan een ver..
€ 22,55
Excl. BTW: € 20,69