Privacy

PRIVACYVERKLARING

Met het inschrijven op onze nieuwsbrief, het aanvragen van informatie en/of het bestellen van producten via onze site geeft u uw persoonlijke gegevens in vertrouwen aan ons. Yours-Healthcare.nl gaat altijd zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. We handelen daarin volgens ons privacy beleid, dat in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensverwerking.

Omdat we hier over uw gegevens praten, is het niet meer dan vanzelfsprekend dat uzelf hierover de controle houdt. Met deze gedachte heeft Yours-Healthcare.nl dan ook dit reglement opgesteld.

Persoonlijke gegevens worden bij binnenkomst in een beveiligde database gezet, die alleen toegankelijk is voor het personeel van Yours-Healthcare.nl. Deze gegevens zijn beveiligd en onbevoegden kunnen daar niet bij. We gebruiken uw gegevens voor het leveren van producten en/of diensten. Wanneer u akkoord gaat met de verklaring en de algemene voorwaarden hoeft u niets te doen. We blijven u op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen via onze e-mailnieuwsbrief, waarvoor u zich ten aller tijden kunt afmelden.

Wij delen uw persoonsgegevens uitsluitend met door ons zorgvuldig geselecteerde partijen die wij betrekken bij het leveren van onze producten, diensten en/of bij onze marketingactiviteiten.

Uw account blijft bestaan indien u deze niet zelf verwijderd of laat verwijderen door Yours-healthcare.nl. Account en/of contactgegevens worden eveneens verwijderd wanneer de gegevens onjuist blijken te zijn, wanneer de registratie van deze gegevens het doel van deze registratie niet dient en wanneer de registratie van deze gegevens in strijd is met enig wettelijk voorschrift.

Yours-Healthcare.nl wil benadrukken dat uw persoonlijke gegevens niet kunnen worden ingezien door derden en deze zullen dan ook nooit worden doorverkocht. Uw gegevens kunnen wel worden gebruikt om de services, aangeboden door Yours-healthcare.nl, te verbeteren. Tevens kan Yours-healthcare.nl uw gegevens gebruiken om commerciële boodschappen speciaal aan u te richten.

Yours-Healthcare.nl behoudt zicht het recht de privacyverklaring elk moment aan te passen. De aanpassingen worden gepubliceerd op deze pagina.

Wilt u meer weten betreffende de privacyverklaring, dan kunt u contact opnemen met Yours-Healthcare.nl via het contactformulier of
bellen naar 088-0075777.