Glucosamine QCV

120 tabletten

Glucosamine QCV is een unieke formule ontwikkeld door Lamberts® en levert 929 mg glucosaminesulfaat 2KCl op. Lamberts Glucosamine QCV maakt gebruik van GlucosaGreen® – ‘s werelds eerste commercieel verkrijgbare glucosamine geproduceerd door een revolutionair direct fermentatieproces. Bio-equivalent aan de glucosamine afgeleid van schaaldieren, GlucosaGreen® is veganistisch vriendelijk en biedt volledige transparantie en traceerbaarheid van de toeleveringsketen.Bevat ook het equivalent van een dessertlepel Appelazijn alsook Quercetine in een hoeveelheid vergelijkbaar met wat men aantreft in 4 appels. Appelazijn wordt al eeuwenlang toegepast.

27 op voorraad

28.95

  • Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €70,-
  • Hoge kwaliteit supplementen
  • Het is de inhoud die telt!

Toepassingen:

Glucosamine QCV is een unieke formule ontwikkeld door Lamberts® en levert 929 mg glucosaminesulfaat 2KCl op. Lamberts Glucosamine QCV maakt gebruik van GlucosaGreen® – ‘s werelds eerste commercieel verkrijgbare glucosamine geproduceerd door een revolutionair direct fermentatieproces. Bio-equivalent aan de glucosamine afgeleid van schaaldieren, GlucosaGreen® is veganistisch vriendelijk en biedt volledige transparantie en traceerbaarheid van de toeleveringsketen.
Bevat ook het equivalent van een dessertlepel Appelazijn alsook Quercetine in een hoeveelheid vergelijkbaar met wat men aantreft in 4 appels.

Appelazijn wordt al eeuwenlang toegepast. Quercetine is een bioflavonoïd wat van nature voorkomt in groenten en fruit, in het bijzonder appels.

Presentatie:
Een gele ovale gecoate tablet.
Verpakking met 120 tabletten.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Elke tablet bevat:

Glucosagreen®
Glucosaminesulfaat 2KCL

929mg

Bevat:
Glucosaminesulfaat

700mg

Appelazijn poeder

300mg

Quercetine

25mg

Ingrediënten inclusief hulpstoffen: zie het etiket

Uiteenvaltijd:
Minder dan 1 uur

Dosering en gebruik
1- 2 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd.
Bij voorkeur innemen bij een maaltijd.
Allergenenadvies
Bevat geen: Tarwe, gerst, soja, eieren, melk (en melkproducten), lactose, noten, sulfieten, selderij, gist en gluten.
Waarschuwingen voor gebruik
Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Kan de werking van bepaalde antistollingsmiddelen beïnvloeden.
Bewaarinstructies
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.