Glucosamine Compleet – Nieuwe formule

120 tabletten

Lamberts heeft een unieke combinatie: Glucosamine Compleet. Deze formule is één van de meest uitgebreide die beschikbaar is. Drie tabletten bevatten 1400mg glucosaminesulfaat. En natuurlijk, bijna overbodig te vermelden, heeft Lamberts ook hier Glucosagreen gebruikt.

Om de formule compleet te maken, is er 330mg Phytodroïtine™ toegevoegd en ook 150mg MSM per dagelijkse dosering. Naast een hoeveelheid van 50mg van het krachtige bioflavonoïd quercetine zit er ook nog het equivalent van 1200mg gember (als 60 mg extract) en 100mg rozenbottelextract in.

2731 op voorraad

29.95

  • Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €70,-
  • Hoge kwaliteit supplementen
  • Het is de inhoud die telt!

Toepassingen:

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Lamberts heeft een unieke combinatie: Glucosamine Compleet. Deze formule is één van de meest uitgebreide die beschikbaar is. Drie tabletten bevatten 1400mg glucosaminesulfaat. En natuurlijk, bijna overbodig te vermelden, heeft Lamberts ook hier Glucosagreen gebruikt.

Om de formule compleet te maken, is er 330mg Phytodroïtine™ toegevoegd en ook 150mg MSM per dagelijkse dosering. Naast een hoeveelheid van 50mg van het krachtige bioflavonoïd quercetine zit er ook nog het equivalent van 1200mg gember (als 60 mg extract) en 100mg rozenbottelextract in.

Presentatie:
Een beige ovale gecoate tablet.
Verpakking met 120 tabletten.

Drie tabletten bevatten:

Glucosamine Sulphaat 2KCl   1857mg
Bevat:
Glucosamine Sulphaat 1400mg
= elementair Glucosamine 1100mg
Phytodroïtine™
(Chondroïtine equivalent 300mg)
330mg
MSM (Methylsulphonylmethaan) 150mg
Quercetine 50mg
Gember (als 60mg van een 20:1 extract) 1200mg
Rozenbottel (als 100mg van een 4:1 extract) 400mg

Ingrediënten:

Glucosagreen® (glucosaminesulfaat 2KCl), gemodificeerd zetmeel, cellulose, Phytodroitin™ (fucus vesiculosus (= blaaswier), Ulva lactuca (= zeesla), natriumhyaluronaat), methylsulfonylmethaan, Rozenbottel (rosa canina L) extract, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat en stearinezuur), quercetine, gemberwortel extract (zingiber officinale), tabletcoating (hydroxypropyl methylcellulose & glycerine

Uiteenvaltijd:
Minder dan 1 uur

Dosering en gebruik
3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd.
Bij voorkeur innemen bij een maaltijd.
Allergenenadvies
Glucosamine Compleet is o.a. gemaakt van Glucosagreen® (niet GMO mais). Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten en gist.
Waarschuwingen voor gebruik
Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Kan de werking van bepaalde antistollingsmiddelen beïnvloeden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige bij diabetes.
Bewaarinstructies
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.