Fytomed Echinacea forte

100 milliliter

Fytomed Echinacea forte is een populair product om het afweersysteem te ondersteunen. Veel mensen nemen het in periodes dat ze het wat drukker hebben en extra vatbaar zijn. Zeker in de herfst en winter, als ons lichaam harder moet werken om de a

684 op voorraad

21.80

  • Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Hoge kwaliteit supplementen
  • Het is de inhoud die telt!

Toepassingen:

Fytomed Echinacea forte is een populair product om het afweersysteem te ondersteunen. Veel mensen nemen het in periodes dat ze het wat drukker hebben en extra vatbaar zijn. Zeker in de herfst en winter, als ons lichaam harder moet werken om de afweer op peil te houden, kan Fytomed Echinacea een fijne ondersteuning bieden en bijdragen aan de normale werking van het immuunsysteem.

Voor de bereiding van de Fytomed Echinacea forte worden twee verschillende soorten Echinacea gebruikt. De eerste soort is de Echinacea purpurea (rode zonnehoed), die vrijwel altijd wordt gebruikt voor bereiding van preparaten op basis van Echinacea. Zowel de wortel als de bovengrondse delen van de plant worden verwerkt. De tweede soort is de Echinacea angustifolia (ook wel: smalle zonnehoed). De sappen van beide planten bevatten een hoge concentratie aan bestanddelen met eigenschappen die de afweer van het lichaam ondersteunen. Ze helpen het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen. Fytomed Echinacea forte is een 100% biologisch product van Nederlandse bodem.

Presentaties:
Flacon à 100ml druppels.

Samenstelling per dagdosering:

Bevat per dagdosering 6ml of 120 druppels:

alcoholische extracten uit:

Echinacea purpurea vers (1:1,33)     4,2ml

Echinacea angustifolia vers (1:1,33) 0,9ml

Aqua p.                                              0,6ml

Glycerol                                             0,3ml

Ingrediënten:
Rode zonnehoed, smalle zonnehoed, water, plantaardige glycerine.

Extractiemiddel bioalcohol en water zonder verdere hulpstoffen.
Bevat 55,9 Vol % alcohol

Dosering en gebruik
Drie- tot viermaal daags 30-40 druppels met wat vloeistof innemen.

Kinderen onder de 12 jaar: 3 x daags 20 druppels.

De druppels bij voorkeur een half uur voor of minstens een uur na de maaltijd innemen. De druppels kunnen onverdund of met een kleine hoeveelheid water, kruidenthee of vruchtensap vermengd ingenomen worden.

Allergeneninformatie
Bevat geen allergenen

Waarschuwingen voor gebruik
Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of de lactatieperiode. Gebruik in overleg met uw arts of therapeut.

Bewaarinstructie

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren in de originele verpakking, beneden 25˚C. Dit preparaat is houdbaar tot op de datum aangegeven op het etiket.