Curcuma Fast Release (Turmeric) 120t

120 tabletten

igenschappen van Curcuma, die al vanuit lange traditie bekend zijn, maken Curcuma een interessant kruid voor behandelaars. Het hoofdbestanddeel in Curcuma is Curcumine. Van curcuminoïden wordt aangenomen dat ze verantwoordelijk zijn voor veel van de effecten van curcuma, waarbij het belangrijkste curcuminoid het gele pigment curcumine is. Curcumine bevindt zich in de wortel van de plant. Elke tablet bevat 200mg wortelextract, dit komt overeen met 10.000mg curcuma kruiden (of twee volle theelepels). We weten dat de toepassing van curcuma alleen zinvol is als het wordt gegeven in relevante hoeveelheden. Daarom bevat Lambers Curcuma FR een extract van de wortel welke is gestandaardiseerd op 95% curcumine, wat overeenkomt met de hoeveelheden die in de meeste studies werden gebruikt. Daarnaast vallen onze Curcuma tabletten snel uiteen, tussen 15 en 30 minuten, voor een snelle opname in het lichaam. Bovendien zijn deze één-per-dag-tabletten geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Een krachtig wortelextract
Gestandaardiseerd op 95% curcuminoïden
(overeenkomstig met de hoeveelheden die in de meeste studies werden gebruikt)
Elke tablet bevat 200mg Turmeric wortelextract, dit komt overeen met de volledige 10.000mg curcuma kruiden (of 2 volle theelepels)
Zuiverste extract
Voldoet aan EU- regelgeving voor verontreinigingen
Snel opneembaar
Uiteenvaltijd tussen de 15 en 30 minuten voor een snelle opname
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

78 op voorraad

45.95

 • Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
 • Hoge kwaliteit supplementen
 • Het is de inhoud die telt!

De heilzame eigenschappen van Curcuma, die al vanuit lange traditie bekend zijn, maken Curcuma een interessant kruid voor behandelaars. Het hoofdbestanddeel in Curcuma is Curcumine. Van curcuminoïden wordt aangenomen dat ze verantwoordelijk zijn voor veel van de effecten van curcuma, waarbij het belangrijkste curcuminoid het gele pigment curcumine is. Curcumine bevindt zich in de wortel van de plant. Elke tablet bevat 200mg wortelextract, dit komt overeen met 10.000mg curcuma kruiden (of twee volle theelepels). We weten dat de toepassing van curcuma alleen zinvol is als het wordt gegeven in relevante hoeveelheden. Daarom bevat Lambers Curcuma FR een extract van de wortel welke is gestandaardiseerd op 95% curcumine, wat overeenkomt met de hoeveelheden die in de meeste studies werden gebruikt. Daarnaast vallen onze Curcuma tabletten snel uiteen, tussen 15 en 30 minuten, voor een snelle opname in het lichaam. Bovendien zijn deze één-per-dag-tabletten geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 • Een krachtig wortelextract
 • Gestandaardiseerd op 95% curcuminoïden
  (overeenkomstig met de hoeveelheden die in de meeste studies werden gebruikt)
 • Elke tablet bevat 200mg Turmeric wortelextract, dit komt overeen met de volledige 10.000mg curcuma kruiden (of 2 volle theelepels)
 • Zuiverste extract
 • Voldoet aan EU- regelgeving voor verontreinigingen
 • Snel opneembaar
 • Uiteenvaltijd tussen de 15 en 30 minuten voor een snelle opname
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Presentatie:
Een ovaal helder gecoate gele tablet met spikkels. Kleurvariatie kan optreden.
Verpakking met 60 of 120 tabletten.

Elke tablet bevat:
Curcumawortel extract 200mg
Bevat 95% curcuminoïden, equivalent met 10.000mg Curcuma kruid.

Ingrediënten inclusief hulpstoffen: zie het etiket

Uiteenvaltijd: 
Minder dan een half uur

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering en gebruik
1 tablet per dag tenzij anders geadviseerd.
Allergenenadvies
Geen
Waarschuwingen voor gebruik
Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen. Niet gebruiken bij galwegstoornissen. Niet geschikt voor vrouwen beneden de 50 jaar (vruchtbare leeftijd). Uitsluitend voor kortdurend gebruik.
Niet aanbevolen voor kinderen onder de 18 jaar. Curcuma beïnvloedt de bloedspiegel van het medicijn Tamoxifen.
Bewaarinstructies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Buiten bereik en zicht van kinderen houden.