Colibiogen Kind 50ml

50 milliliter

Colibiogen Kind is een voedingssupplement.

301 op voorraad

31.70

  • Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €70,-
  • Hoge kwaliteit supplementen
  • Het is de inhoud die telt!

Toepassingen:
Colibiogen Kind is een voedingssupplement.

Presentatie:
Flacon à 50 ml druppels.

Samenstelling:
Colibiogen Kind bevat per ml de stofwisselingsproducten van:

Escherichia coli (stam Laves) 1,3 x 108

Hulpstoffen: lactose, glucose, natriumchloride, sinaasappelaroma, natuurlijke aminozuren en gereinigd water.

Dosering en gebruik

Zuigelingen, peuters, kleuters en kinderen tot twaalf jaar eenmaal daags, in de morgen 5 ml (=1 dessertlepel). Indien gewenst verhogen tot driemaal daags 5 ml. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar wordt geadviseerd om Colibiogen Oral te gebruiken. Colibiogen Kind een half uur voor de maaltijd innemen met een glas water, frisdrank, thee of vruchtensap. Niet uit de fles drinken en telkens een schone theelepel gebruiken. De flacon direct na gebruik goed afsluiten. Colibiogen Kind kan worden toegepast tijdens of na een antibioticakuur.Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl.
Allergeneninformatie
Bevat melk
Waarschuwingen voor gebruik
Wanneer u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen uit Colibiogen Kind wordt geadviseerd Colibiogen Kind pas te gebruiken na overleg met uw arts of therapeut.
Bewaarinstructie
Colibiogen Kind kunt u het beste in de originele verpakking op een koele donkere plaats bewaren. Niet bewaren boven 25°C. Colibiogen Kind is maximaal 3 jaar houdbaar. De uiterste gebruiksdatum van Colibiogen Kind staat op de verpakking en op en het etiket vermeld achter de aanduiding “niet te gebruiken na”. Na opening van de flacon is de inhoud nog 2 weken houdbaar.