NIEUW: YOURS Resveratrol Compleet

NIEUW van Yours: Resveratrol Compleet

Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem*
* met Vitamine C en D, selenium en zink. Met 200mg Veri-te™ 98% trans-resveratrol. 
Veri-te™ is een handelsmerk van Evolva SA


Resveratrol: een ingrediënt voor een gezond leven

Wat is resveratrol?

Resveratrol (ook bekend als trans-resveratrol) is een natuurlijke fytoalexineverbinding die wordt aangetroffen in de schil van rode druiven, Japanse duizendknoop, pinda's, bosbessen en sommige andere bessen. In de natuur wordt het door sommige planten aangemaakt in reactie op stress, verwonding, infectie of ultraviolette (UV)-straling. In druiven fungeert resveratrol als een beschermer tegen de barre omgeving.

Resveratrol is een antioxidant, wat wil zeggen dat het lichaamsweefsels en -cellen kan helpen beschermen tegen oxidatieve beschadiging. Dit is onder andere belangrijk voor de ondersteuning van het behouden van een gezond hart en soepele bloedvaten.

Bij mensen heeft resveratrol niet alleen de aandacht getrokken omdat het een zeer effectieve antioxidant is, maar ook een aantal gunstige gezondheidseffecten heeft. Sindsdien is de wetenschappelijke belangstelling voor dit polyfenol exponentieel toegenomen. Sinds de ontdekking zijn er nu meer dan 12.000 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en tot op heden meer dan 200 klinische proeven bij mensen. 

Tegenwoordig is resveratrol vooral bekend om zijn gunstige effecten op onder andere de cardiovasculaire gezondheid.

Resveratrol wordt daarom veel gebruikt als een belangrijk ingrediënt om een gezond leven te ondersteunen.


Meer info en bestellen