Betaalmogelijkheden

Wij hanteren de volgende betaalmogelijkheden:

Betaalmogelijkheden

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, Revolut, SNS Bank, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank of Van Lanschot, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Hoe werkt iDEAL?

  • U bestelt een product en kiest iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

U zult snel merken dat het allemaal heel eenvoudig is!

Bancontact

Mister cash/Bancontact is het systeem dat betalen via internetbankieren voor onze belgische cliënten mogelijk maakt. Het systeem koppelt u, als klant die een online aankoop doet, direct aan uw internetbankierprogramma. Met Mister cash/Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online producten en diensten afrekenen. 
Om gebruik te maken van Mister cash/Bancontact hoeft u zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken. Indien u gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u direct met Mister cash/Bancontact betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af, in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. 

Mister Cash wordt ondersteund door de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Mastercard & Visa

Bij ons kunt u betalen met een Visa of Mastercard. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL. Als je een MasterCard creditcard gebruikt, moet je een MasterCard SecureCode invoeren. Dat is een wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt of een code die je van je bank krijgt; dit hangt af van bij welke bank je zit. De MasterCard SecureCode (die ook wel 3D Secure wordt genoemd) maakt jouw online betaling extra veilig. Bij bedragen hoger dan 2.500 euro kun je niet met creditcard betalen.