Mogelijke vertraging van uw bestelling... De afgelopen dagen zien wij een toename in het aantal bestellingen. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Het kan zijn dat u uw bestelling een of meerdere dagen later ontvangt. Onze excuses voor het ongemak.

Haar

Haar

Als je last hebt van haar dat afbreekt of haaruitval dan kan het wellicht zijn dat je een tekort hebt aan bepaalde voedingsstoffen. Dit kan komen door een ziekte, overmatig menstrueren of door een slecht voedingspatroon.

 

Lees meer over dit thema

Haar en Nagels


Ons advies

Silica Compleet

 

                             

 

Deze unieke formule is waarschijnlijk de meest uitgebreide aanvulling voor haar, huid en nagels. 

Het bevat Silica (kiezel), MSM , Biotine, Zink en vitamine C.

  • Zink draagt bij tot de instandhouding van een normale huid.
  • Biotine draagt bij tot de instandhouding van normaal haar.
  • Zink draagt bij tot de instandhouding van normale nagels.

Slechts één tablet bevat 200mg aan silica. We gebruiken een natuurlijk verkregen silica uit bamboegom, want deze bevat 75% organische siliciumdioxide en is één van de rijkste en meest biologisch beschikbare vormen.

Daarnaast bevat Silica Compleet ook MSM (methylsulfonylmethaan), een natuurlijke zwavelverbinding. Dit is een essentiële voedingsstof die nodig is voor de lichaamsproductie van eiwitten, wat vooral aanwezig is in huid, haar en nagels.

 

Bestel Silica Compleet

 

 

 


Contact is snel gelegd

Inderdaad! Wij helpen je graag met je vragen, tijdens kantooruren proberen wij jouw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.