Darmpassage. Voor een betere darmpassage.

Voor een betere darmpassage

De spijsvertering is de energiefabriek van ons lichaam. Soms is het evenwicht in de darmen verstoord en onstaan er problemen
Veel mensen hebben weleens last van hun darmen, bijvoorbeeld een opgeblazen gevoel of verstopping. Dat kan het gevolg zijn van onder andere een te trage darmwerking, een onevenwichtige darmflora of een verhoogde doorlaatbaarheid van de darmwand.

Een te trage darmwerking (slechte darmpassage)  kan leiden tot verstopping en een opgeblazen of vol gevoel. Het is meestal het gevolg van verkeerde voedings gewoonten, te weinig drinken of te weinig lichaamsbeweging. Vooral veel ouderen hebben hier veel last van.

 

Wat kun je er zelf aan doen?

Zorg in elk geval voor een gevarieerde, vezelrijke voeding en dat je voldoende drinkt en beweegt. Dit draagt zeker bij tot een betere darmpassage.

Vezels komen van nature vooral voor in groenten, fruit en granen.


Ons advies

Onze nummer 1 keuze

Fytomed Iberis Complex is:

Goed voor de lever en beschermt de lever (Engelwortel en Mariadistel).
Ondersteunt het behoud van de normale zuurgraad in de maag (Engelwortel).
Goed voor de maag en beschermt de maag (Engelwortel, Pepermunt en Zoethout).
Goed voor de darmperistaltiek en bevordert de natuurlijke stoelgang (vetmetabolisme) (Kamillebloem).

De totale samenstelling zorgt voor een goede functie van maag en darmen. Het bevordert en stimuleert de spijsvertering. Bij een vol gevoel in de maag, een opgeblazen gevoel na het eten en ter bevordering van de darmperistaltiek en de spijsvertering, voor een betere darmpassage en/of als je winderig bent.

 

 

Bestel direct Fytomed Iberis Complex

 

 


Contact is snel gelegd

Wij helpen je graag met je vragen. Stuur gerust een mail naar info@yours-healthcare.nl en wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.