Lezingen en seminars

Agenda

Nieuwe samenstelling Glucosamine Compleet

Deze nieuwe variant is beter voor mens, dier en milieu door de toepassing van Glucosagreen: de volgende generatie Glucosamine en Phytodroïtine.

Meer informatie
Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Wij zijn Yours Healthcare en wij willen je iets meegeven: zekerheid. De zekerheid dat jouw lichaam met de juiste voeding en supplementen beter kan worden. De zekerheid dat de voedingssupplementen en kruiden van de merken van Yours op het terrein van kwaliteit en veiligheid tot de absolute top behoren: uitsluitend geproduceerd door producenten die werken conform de strenge GMP- en de verplichte HACCP-normen. De zekerheid jouw effectieve supplementen aan te bieden: de juiste samenstelling, dosis, zuiverheid en garanties voor maximale opname. Vandaar onze leus: Niet ziek, toch beter.

Yours Healthcare; Kwaliteit, Veiligheid en Duurzaamheid.

Meer over ons

Populaire categorieën

Kruiden supplementen

Kruiden (of Fytotherapeutica) zijn middelen die als actieve ingrediënten uitsluitend planten, plantenmaterialen of combinaties daarvan bevatten, in ruwe of bewerkte staat.

Bekijk onze kruiden Lees meer overKruiden supplementen

Glucosamine supplementen

Lamberts heeft een kwalitatief breed Glucosamine assortiment wat nu wordt aangepast naar nieuwe varianten die beter zijn voor mens, dier en milieu door de toepassing van Glucosagreen: de volgende generatie Glucosamine.

Bekijk onze glucosamine Lees meer overGlucosamine supplementen

Vitamine supplementen

Vitaminen zijn een groep van organische voedingsstoffen, die onmisbaar zijn voor veel processen in ons lichaam. Vitamines kun je niet, of niet genoeg zelf aanmaken. Supplementen kunnen helpen.

Bekijk onze vitamines Lees meer overVitamine supplementen

Kruiden supplementen

Kruiden (of Fytotherapeutica) zijn middelen die als actieve ingrediënten uitsluitend planten, plantenmaterialen…

Bekijk onze kruiden Lees meer overKruiden supplementen

Populaire producten

Over onze supplementen

Met je leeftijd veranderen ook eetgewoontes en leefpatronen. Hoe je leeft, beweegt en sport, maar ook de voorkeur voor wat je eet en nodig hebt, verandert met de jaren. Veel mensen vragen zich steeds meer af of ze wel voldoende gunstige (voeding) stoffen binnenkrijgen. Of men voldoende belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt kan worden beïnvloed door o.a.:

  • sterk veranderde milieuomstandigheden
  • leefgewoontes
  • voedselbereiding

 

Gelukkig heeft Yours Healthcare een antwoord

De mensen achter Yours Healthcare (kortweg Yours) hebben namelijk jarenlang ervaring in de markt van de complementaire zorg. Yours levert gespecialiseerde producten aan jouw als consument. Hieronder vallen voedingssupplementen, kruiden en gemmo oplossingen. Yours heeft een productassortiment waarbij de samenstelling van de producten altijd gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten en die zijn afgestemd op specifieke nutritionele behoefte van een bepaalde groep mensen.